Política de privacidad

Política de Privacitat

 

Elisabet Casajuana Cortinas  protegeix les dades personals segons el que estableix la LOPD i en el Reglament de Mesures de Seguretat que la desenvolupa.

 

Elisabet Casajuana Cortinas garanteix la confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris i el seu tractament automatitzat d’acord amb la legislació vigent sobre protecció de dades de caràcter personal, així com tota la normativa aplicable a aquesta matèria.

 

Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers automatitzats per Elisabet Casajuana Cortinas amb la finalitat, del manteniment de la relació establerta entre les parts, així com, la gestió, administració, prestació dels serveis d’ Elisabet Casajuana Cortinas . Les respostes a les preguntes sobre dades personals que apareixen assenyalades en el Formulari de contacte són de caràcter obligatori.

 

En cap cas Elisabet Casajuana Cortinas  utilitzarà les dades personals dels usuaris per a fins diferents dels anteriorment esmentats, excepte previ advertiment recollida en el lloc web atorgant un termini raonable per a l’oposició de l’usuari a això.

 

Els usuaris podran exercitar els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició al tractament, ús i cessió de les seves dades mitjançant comunicació dirigida a Elisabet Casajuana Cortinas a l’adreça de correu electrònic farmàcia.ausa@gmail.com o bé per correu postal dirigit a Elisabet Casajuana Cortinas, escriure direcció.

 

Elisabet Casajuana Cortinas, no cedirà les dades personals dels usuaris que es recullen a través del website a tercers sense el consentiment exprés de l’usuari.

 

 

Enllaços

 

Elisabet Casajuana Cortinas, no assumeix cap responsabilitat sobre el contingut, informació o serveis que puguin oferir els enllaços que es presenten a la nostra web, i que tenen caràcter merament informatiu.

 

 

Legislació aplicable

 

Elisabet Casajuana Cortinas, es regeix per la legislació espanyola