Avís Legal

Maria Teresa Casajuana Cortinas compleix amb els requisits establerts en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i amb aquesta finalitat ha creat el següent Avís Legal:

 

Informació

 

 RAÓ SOCIAL EMPRESA té el domicili a C/ Pare Huix, 15  08500 Vic  (Barelona)

 

RAÓ SOCIAL EMPRESA (NIF)   33946542Z

 

Dades de contacte

 

RAÓ SOCIAL EMPRESA   Maria Teresa Casajuana Cortinas

C/ Pare Huix, 15   08500  Vic  (Barcelona)

 

Tel .: 34-93.8836037

E-mail: farmàcia.ausa@gmail.com

 

 

Condicions generals d’ús

 

L’usuari de la pàgina web accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada per Maria Teresa Casajuana Cortinas, en el moment mateix en què l’usuari accedeixi a la pàgina web.

La pàgina web de Maria Teresa Casajuana Cortinas pot ser visitada lliurement i l’usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i el present Avís Legal. A aquest efecte, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar la pàgina web amb fins o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

Maria Teresa Casajuana Cortinas  no es responsabilitza dels errors o omissions, dels continguts del web o altres continguts, a els quals es pugui accedir a través de la mateixa, ni dels danys derivats de la utilització del web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

Maria Teresa Casajuana Cortinas ni garanteix l’absència de virus o altres elements lesius, que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari del web; ni respon dels danys i perjudicis, que aquests elements poguessin ocasionar a l’usuari o tercers.

La web té caràcter merament informatiu, pel que el seu contingut podrà ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment, sense previ avís.

Maria Teresa Casajuana Cortinas es reserva el dret d’actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, com també de limitar i impedir l’accés als mateixos, ja sigui temporal o definitiva, sense previ.

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web i dels seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, programari, codi font) pertanyen a Maria Teresa Casajuana Cortinas. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquest web site estan protegits per llei i queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa de Maria Teresa Casajuana Cortinas.